Váltanál?

Ha szükséged van
változásra, de nem tudod, hogyan
kezdj hozzá, akkor jó helyen vagy.

  • A munkád az életed egyik legfontosabb része, ami ha szereted felemel, ha nem megkeserít.
  • Olyan munkát akarsz végezni, ami Te vagy! Minden nap izgatottan ébredsz és büszke vagy arra, amit csinálsz.
  • Az emberek 80%- a nem szereti, a munkáját, amit nap mint nap végez és konkrét tervei sincsenek a jövőt illetően.

Célom, hogy segítselek bekerülni azon elit 20% közé, akik szeretik amit csinálnak

Szia!

Fazekas Fanni vagyok a RiseOn alapítója. Eredeti végzettségem Nemzetközi Protokoll szakértő. Tanulmányaim után dolgoztam a Külügyminisztériumban és a diplomáciában is hosszú évekig, majd váltottam a magánszektorba és jelenleg karrier coach vagyok.

Húszas éveim közepére a világ több, mint 20 országában jártam munkával kapcsolatos üzleti úton, szerveztem nemzetközi szakkiállításokat, diplomáciai rendezvényeket, közreműködtem számos sportrendezvényen, Európa és világbajnokságok szervezésében.

Dolgoztam miniszterekkel, saját rendezvény csapatom volt és még hosszan sorolhatnám mi mindent értem el.

… de a lényeg nem ez

Ezek egyikében sem éreztem olyan kiteljesedettnek magam, mint amikor megtaláltam a coachingot. Számomra ez már nem munka, hanem hivatás.

A folyamatos keresés miatt, pontosan tudom, milyen nehézségeken mész keresztül, milyen frusztrációid és félelmeid vannak, amiatt mert munkahelyet, szektort váltanál vagy akár szabadúszó lennél.

Rólam mondják

Apáti János
Informatikus

Fanni felkészült, mind szakmailag, mind emberileg. Segíteni akar és tud is, mert kedves empátiája révén hamar meglátja min múlik az előrelépés, mitől akadhatnak el az energiák. Rugalmasan és egyénre szabottan alkalmazza a különböző megközelítéseket. A javaslatai természetesek, “magamnak is eszembe juthatott volna” érzéssel töltik el az embert, így egyszerűen követhetők és eredményesek. Minden beszélgetés során azt éreztem, hogy nagyot lépünk előre, gyorsabban mint reméltem volna.

Nagy Helga Petra
Fotográfus

Hálásan köszönök minden egyes égbe emelős alkalmat! Fanni hihetetlen empátiával hangolódott rám. Vezette a fókuszom az ülések alatt s igazából döntéseimben is az alkalmak között. Nem vagyok karrierváltó, hanem imádott munkámon belül segített a legigazibb utamra. KÖSZÖNÖÖÖM!

Pusztai Olivér
Influenszer

Nehéz időszak az, amikor elakadsz az életedben és azt érzed, hogy nincs kiút a problémáid fogságából. Én egy ilyen időszak kellős közepén találkoztam Fannival, aki hihetetlen empátiával, türelemmel és szakértelemmel kezdett el coacholni. A változás szinte az első alkalom után érezhető volt. Újra visszanyertem az erőmet, a hitet magamban, és egy teljesen új alapokra feltettem az életemet, amiben erős, boldog és magabiztos vagyok! Köszönöm az élményt és a vezetést!

„Méltatlan, hogy az emberek 80%-a nem szereti a munkáját, amit nap mint nap csinál. Képességeik és lehetőségeik alatt teljesítenek, mert szükséges rosszként élik meg, hogy alaposan megértsék önmagukat – így viszont pont a lényegről maradnak le, hogy kiteljesedjenek a munkájukban.”

Minden empátiámmal, tudásommal és bizonyítottan bevált technikákkal segítelek bejutni a 20% közé.

Ha te is belefáradtan végzed munkád és karriert akarsz módosítani vagy váltani elakadt utadon

Kérj időpontot egy 30 perces
ingyenes telefonos
konzultációra